Veszprémi Szakképzési Centrum Ipari Technikum
„Nevelni és tanítani”
8200 Veszprém, Iskola u. 4. OM kód: 203066/002
Tel.: 30-125-6604
E-mail: isk@ipariszakkozep.hu

Adj Egy Ötöst!

Iskolánk első kisgyermekgondozó osztálya a Salva Vita Alapítvány „Adj Egy Ötöst!” pályázatába bekapcsolódva egy közös programot tervezett és valósított meg a Bárczi Gusztáv Általános Iskola 2. és 3. osztályos tanulóival. A pályázat célja, hogy a feltörekvő generáció személyes találkozáson és élményeken keresztül ismerkedjen meg fogyatékossággal élő emberekkel.

A lányok egy kalandos mesejátékra hívták meg a gyerekeket. A Gulyadombon és a Betekints völgyben zajló kalandtúrán a bárczisokból és iparisokból álló vegyes csapatoknak különböző játékos akadályokat kellett együttes erővel leküzdeni, és eljutni a közös célállomásra, ahol együtt főztek, játszottak és beszélgettek. A közös játék és öröm elmosta a határokat a különböző korú és képességű diákok között.

Az eseményről kisfilm készül, a pályázatok elbírálása 2019 májusában lesz. A 12 legjobb pályaművet 400 000 Ft-tal díjazza a Salva Vita Alapítvány, amit az osztály egy közös program megvalósítására fordíthat. Szurkoljatok nekünk! Fehér Judit osztályfőnök

Fotók

A pályázat honlapja