Veszprémi Szakképzési Centrum Ipari Technikum
„Nevelni és tanítani”
8200 Veszprém, Iskola u. 4. OM kód: 203066/002
Tel.: 30-125-6604
E-mail: isk@ipariszakkozep.hu

Futsal siker: országos 5. hely

Iskolánk teremlabdarúgó csapata képviselte megyénket a Békéscsabán megrendezett Teremlabdarúgó Országos Diákolimpia döntőjében.

A fiúk fantasztikus játékkal csak a későbbi győztes Gödöllőtől kaptak ki, és így az előkelő 5. helyet szerezték meg. Sajnos az elődöntő lebonyolítása olyan volt, hogy ezután a vereség után már csak az 5-8. helyért játszhattak. Itt viszont magabiztosan győztek a kaposvári és a szegedi csapat ellen.

A csapat játékerejét jelzi, hogy a döntő másik résztvevőjét, Budapest csapatát is legyőzték a selejtezők során.

Eredmények

Csoport meccsek

Budapest - Veszprém 3 – 4
Székesfehérvár - Veszprém 0 – 3
Veszprém - Pásztó 4 – 0

Elődöntő

Gödöllő - Veszprém (F) 1 – 0
Veszprém - Kaposvár 4 – 2
Szeged - Veszprém 0 – 3

Az országból összesen 350 csapat vett részt a tornán, a döntőben olyan komoly labdarúgó háttérrel rendelkező városok csapatait előztük meg, mint Székesfehérvár, Debrecen, Zalaegerszeg, Nyíregyháza, Kaposvár, Szeged.

Szép volt fiúk!

A csapat tagjai: Hoffer Levente, Mékli Miksa, Petróczi Márton, Felbert Patrik, Weinperl Kristóf, Szabó Gergő, Viszt Dániel, Simon Dániel. Blum Dániel
Testnevelő Tanár: Kobán László

Megyei 1. hely

Iskolánk futsal csapata megnyerte a Megyei Diákolimpiát és jogot szerzett szerzett arra, hogy Veszprém megyét képviselje a Békéscsabai országos döntőben. Gratulálunk a fiúknak és sok sikert kívánunk az országos döntőre!

A csapat tagjai: Viszt Dániel, Simon Dániel, Felber Patrik, Hoffer Levente, Petróczi Márton, Szabó Gergely, Veinperl Kristóf, Tánczos Richárd, Mékli Miksa, Blum Dániel
Felkészítő testnevelő: Kobán László