Veszprémi Szakképzési Centrum Ipari Szakgimnáziuma
„Nevelni és tanítani”
8200 Veszprém, Iskola u. 4. OM kód: 203066
Tel.: 88-560-630
E-mail: isk@ipariszakkozep.hu

Központi felvételi

Információk a központi felvételihez (2020.01.18)

Iskolánk második alkalommal nyert az Arconic pályázatán.
A Vehir cikke
A Veszprém TV riportja

Iskolánk csapatai innovációs versenyen vettek részt.
Bővebben

Gép-Ész-Lelde verseny 2019/2020

Iskolánk a 2019-2020-as tanévben is meghirdeti Gép-Ész-Lelde versenyét a gépésztechnikusi szakma iránt érdeklődő általános iskolások számára.
Részletek (frissítve: 2019.11.18)

Siker

Iskolánk csapata (Jankovics Péter, Sinkó Ferdinánd, Paizs János, Csoma Bence, Nagy Levente, felkészítő tanár: Irányi László) első helyezést szerzett a Veszprémi Barangoló – A nagy háború nyomában elnevezésű városismereti versenyen. A csapat tagjai könyvjutalmat, illetve egy kulisszabejárással egybekötött színházi belépőt nyertek a Nemzeti Színházba. Gratulálunk!
A VEOL cikke

Foci házibajnokság 2019/2020

Végeredmények

2019.10.04

Délutáni testnevelés

A 2019/2020-as tanévben választható délutáni testnevelés órák listája . Feliratkozás lehetőség megnyitása:
2019.09.12 19:00 óra

Boldog iskola program


Iskolánk csatlakozott a "Boldog iskola" pályázathoz.
Bővebben

Iskolánk tantestülete a 2019/2020-as tanévben

Interjú Ecküvel

Így formálta az Ipari a 20 évvel ezelőtti rapkultúrát – interjú Eckü-vel a Hősök énekesével

Siker

Iskolánk tanulói a Petanque Diákolimpia Országos Döntőjében 2. helyezést értek el. A csapat tagjai: Csoma Bence, Krenhardt Eszter, Krenhardt Attila. Gratulálunk!

Díjnyertes pályázat

Iskolánk első kisgyermekgondozó osztálya (9.G) a Salva Vita Alapítvány által meghirdetett „Adj egy ötöst!” pályázatra benyújtott pályaműve kiemelkedően jó eredményt ért el, így (több mint 100 pályázó közül) bekerült a legjobb 12 díjazott közé. Bővebben...


Képgaléria
a ballagásról

Emelt szintű érettségi

Információk szülőknek a 10. évfolyamot érintő választási lehetőségekről az emelt szintű érettségivel kapcsolatban.

Gépész sikerek

Iskolánk tanulói: Hajgató József, Ányos Gergő, Répás Erik és Sevinger Dávid eredményesen szerepeltek a gépészeti tanulmányi versenyeken. Gratulálunk! Bővebben

Normatív kedvezményes tankönyv

Információk a normatív kedvezményes tankönyv igénylésről.

Iskolai emlékezet

Az "Iskolai emlékezet" program keretében régi nagy tanárainkról nevezünk el tantermeket. A jubileumi évben Bíró László (testnevelés szakos), Sándor László (okleveles vegyész, pedagógia szakos, iskolánk volt igazgatója) Tóth Nándor (biológia-kémia szakos) tanárainknak avattunk emléktáblát.
A Veszprém TV riportja és képek

A jubileumi gála

Jubileumi molinók az iskola utcában

Vegyiérték Pályázat

Az iskola 1954-ben végzett diákjainak kezdeményezését felkarolva az Ipariban végzett diákok baráti köre pályázatot hirdet az iskola olyan jelenlegi tanulói számára, akik tevékenységükkel hozzájárultak közös Alma Materünk hagyományainak, közösségének, hírnevének ápolásához. A pályázat díja egy notebook.
A pályázat részletei

Digitális gyermekvédelmi stratégia

"A magyar gyermekvédelmi rendszer működése az online környezetben történő gyermekveszélyeztetés tükrében" című tájékoztató anyag megtekintése

Támogatás

Kérjük támogassa iskolánk alapítványát adója egy százalékával!
Név: "Alapítvány a veszprémi Ipari Szakközépiskola tehetséges tanulóinak javára"
Adószám: 19264378 1 19

Testvér iskolánk

Lengyel testvériskolánk neve:
II. LICEUM OGÓLNOKSZTALCACE
im. Janusza Korczaka
(Jan Korczak Líceum)

Honlapjuk, képgalériájuk

Ingyenes Office

A Ms Office 365 irodai programcsomag ingyenes letöltése általános és középiskolás diákok és tanárok számára.

(A szoftver futtatásához Ms Windows 7 vagy újabb operációs rendszer szükséges!)

Tablóink

Pályaorientációs nap 2020.01.20

A programok már böngészhetők.Használt mobilok gyűjtése

Ha kaptál/vettél új mobilt karácsonyra, kérjük hozd vissza a régit a porta melletti gyűjtődobozba!

Jane Goodall felhívása

Tanított szakmáink

Tájékoztató a gépgyártás-technológiai technikus képzés tartalmáról

A szakképzés azonosító száma: 54 521 03

Miért legyél gépgyártás-technológiai technikus?

A gépgyártás egyike a legdinamikusabban fejlődő iparágaknak. Ha beülsz egy autóba, azt nagyrészt gépészek gyártották le, és szerelték össze. De ugyanez a helyzet a bringáddal, vagy anyukád mosógépével is. Mindenhol gépek vesznek körül minket, és ezeket valakinek el kell készíteni. Készítsd el őket te!
Vállalatok százai gyártanak gépeket, és nekik szakképzett munkaerőre van szükségük. Így biztos jövője van, a gépészetnek.
Miért ne lennél te is gépgyártás-technológiai technikus?

Mit csinál egy gépgyártás-technológiai technikus?

Önállóan, vagy mérnöki irányítással részt vesz a gyártási folyamatok tervezésében, irányításában, felügyeletében. Gépalkatrészeket tervez, és gyárt. Karbantartja a gyártósori gépeket. Üzemek középvezetésére alkalmas szakember, aki ismeri a gépeket, szerszámokat, vezérléseket és gyártástechnológiákat. Alkalmas fejlesztési és beruházási feladatok megoldására.

Milyen óraszámban tanulod a szakmát?

A heti szakmai óraszámod 9.-ben 7, 10.-ben 9, 11-12.-ben 14 és 13.-ban 25. A szakhoz kapcsolódó természettudományos tárgy a fizika. 11-13. évfolyamon a szakmai gyakorlat egy része már üzemekben zajlik.

Milyen szakmai tantárgyakat tanulsz?

Szerelési gyakorlatok
Forgácsolási ismeretek
Vezérléstechnika
Gyártástervezés
Karbantartási gyakorlat
Műszaki mérések
Szakmai idegen nyelv
Gépészeti alapozó feladatok

Hol töltheted el a gyakorlatodat?

A szakmai gyakorlat gépészeti cégeknél történik. Jelenlegi együttműködő partnereink: Continental, Balluff, Pepperl+Fuchs, MTD, Maxxon Motor, és sokan mások. De lehetőség van a lakóhelyeden lévő gépészeti céggel is megállapodást kötni, ha ők partnerek hozzá.

Tájékoztató a mechatronikai technikus képzés tartalmáról

A szakképzés azonosító száma: 54 523 04

Miért legyél mechatronikai technikus?

A mechatronika egyike a legmodernebb tudományterületeknek. Ötvözi a gépészetet, az elektrotechnikát és az informatikát. Ma már minden üzemben gyártósorokat, automata gépeket használnak, és aki ezeket üzemelteti az a mechatronikai technikus. Ha körülnézel otthon, a hűtőgép, a mosógép, a motorod, a család autója, a tévé, de még az okostelefonod is automatizált rendszerekkel készült.
Vállalatok százai állítják elő modern technológiával termékeiket, és nekik szakképzett munkaerőre van szükségük. A jövő nagy kihívása az automatizálás, ezt a mechatronikusok oldják meg számunkra. Miért ne lennél te is mechatronikai technikus?

Mit csinál egy mechatronikai technikus?

Önállóan, vagy mérnöki irányítással részt vesz a gyártási folyamatok tervezésében, irányításában, felügyeletében. Pneumatikai, elektropneumatikai, PLC rendszereket üzemeltet. Üzemek középvezetésére alkalmas szakember, aki ismeri a gépeket, szerszámokat, vezérléseket és gyártástechnológiákat. Alkalmas fejlesztési és beruházási feladatok megoldására.

Milyen óraszámban tanulod a szakmát?

A heti szakmai óraszámod 9.-ben 7, 10.-ben 9, 11-12.-ben 14 és 13.-ban 25. A szakhoz kapcsolódó természettudományos tárgy a fizika. 11-13. évfolyamon a szakmai gyakorlat egy része már üzemekben zajlik.

Milyen szakmai tantárgyakat tanulsz?

Villamos gépek
Villamos biztonságtechnika
Hajtástechnika
Irányítástechnika
Kapcsoló szekrények szerelése
Műszaki mérések
Szakmai idegen nyelv
Mechatronikai alapozó feladatok
Mechatronikai gépészeti feladatok
Mechatronikai villamos feladatok

Hol töltheted el a gyakorlatodat?

A szakmai gyakorlat gépészeti cégeknél történik. Jelenlegi együttműködő partnereink: Continental, Balluff, Pepperl+Fuchs, MTD, Maxxon Motor, és sokan mások. De lehetőség van a lakóhelyeden lévő gépészeti céggel is megállapodást kötni, ha ők partnerek hozzá.

Tájékoztató a vegyésztechnikus képzés tartalmáról

A szakképzés azonosító száma: 54 524 03

Miért legyél vegyésztechnikus?

A minket körülvevő világ a kémiai és fizikai folyamatok világa. Cukrot raksz a teádba? Telítetlen oldatot készítettél. Elmész motorozni a haverokkal? Az üzemanyagot a petrolkémia állította elő, és az elégetése is kémiai folyamat. Megfájdult a fejed? A gyógyszert, amit beveszel, kémiai eljárással állították elő, és kémia az is, amint hat rád.
Ezt a sok vegyi anyagot vállalatok tucatjai állítják elő, és nekik szakképzett munkaerőre van szükségük. Ebből is látszik, hogy a vegyész szakmának biztos jövője van. És különben is a kémia látványos, ugyanakkor rejtelmes világa soha meg nem unható új felfedezési lehetőségeket kínál.
Próbáld ki!
Miért ne lennél te is vegyésztechnikus?

Mit csinál egy vegyésztechnikus?

Önállóan, vagy mérnöki irányítással részt vesz a vegyi folyamatok kidolgozásában, ellenőrzésében, részleges vagy teljes irányításában, termékek minőségének és kémiai összetételének ellenőrzésében. Több munkakörben (élelmiszeripari laboratórium, gyógyszeripari laboratórium, vegyipari laboratórium) laboráns vagy középvezetésre alkalmas szakember, aki ismeri az alapvető analitikai, vegyi anyag előállítási, vegyipari műveleti eljárásokat. Alkalmas fejlesztési és beruházási feladatok megoldására.

Milyen óraszámban tanulod a szakmát?

A heti szakmai óraszámod 9.-ben 7, 10.-ben 9, 11-12.-ben 14 és 13.-ban 25. A szakhoz kapcsolódó természettudományos tárgy a kémia. 11-13. évfolyamon a szakmai gyakorlat egy része már üzemekben zajlik.

Milyen szakmai tantárgyakat tanulsz?

Kémia
Fizikai-kémia
Laboratóriumi gyakorlatok
Irányítástechnikai ismeretek
Vegyipari technológia
Műszeres analitika
Vegyipari műveletek
Anyagismeret
Laboratóriumok minőségbiztosítása
Vegyipari biztonság
Műszaki ismeretek
Szakmai idegen nyelv

Hol töltheted el a gyakorlatodat?

Gyakorlati óráinkat öt országos szinten is jól felszerelt laboratóriumunkban tartjuk, ahol minden rendelkezésre áll a magas színvonalú képzéshez. A szakmai gyakorlat vegyipari cégeknél (pl. Nitrogénművek, MOL), laboratóriumokban történik. Lehetőség van a lakóhelyeden lévő vegyipari céggel is megállapodást kötni, ha ők partnerek hozzá.

Tájékoztató a szoftverfejlesztő, -tesztelő képzés tartalmáról

A szakképzés azonosító száma: 54 213 05

Miért legyél szoftverfejlesztő?

Az informatika ma már a mindennapok elkerülhetetlen része. Információszerzéshez, kapcsolattartáshoz és gyakran a szórakozáshoz is számítógépet, tabletet, okostelefont használunk. A munkahelyek többségében a munkavégzés mindennapi része a számítógép-használat. Gondolj a mérnöki tervező munkákra, a pénzügyekkel kapcsolatos feladatokra, vagy akár arra, amikor egy orvos megvizsgál, a tüneteidet, meg a javasolt gyógymódot is számítógépben rögzíti.
De ehhez a sok számítógépen elvégzendő feladathoz a hardveren kívül programok, új és új, egyre fejlettebb szoftverek szükségesek. A szoftverfejlesztő azt tanulja meg, hogyan lehet ilyen programokat megírni, tesztelni, javítani és utána büszkén nézni, ahogy a felhasználók élvezik programjaik használatát.
Ahogy azért az sem mellékes, hogy ma Magyarországon a legkeresettebb és a legjobban megfizetett szakemberek az informatikusok. Élvezetes munka, elhelyezkedési lehetőség és jó fizetés felnőtt korodban, de addig bizony agyat-elmét próbáló feladat, amit ajánlani tudunk neked.
Miért ne lennél te is szoftverfejlesztő?

Mit csinál egy szoftverfejlesztő?

A képesítés megszerzése után képes leszel
• számítástechnikai feladatok megoldásait kitalálni és letesztelni
• programokat írni öt különböző programozási nyelven (C++, C#, Html, JavaScript, PHP)
• hardvert kiválasztani, tesztelni, hibáját megkeresni és kijavítani
• számítógépes hálózatot felépíteni és üzemeltetni

Milyen óraszámban tanulod a szakmát?

A heti szakmai óraszámod 9.-ben 7, 10.-ben 9, 11-12.-ben 14 és 13.-ban 25. A szakhoz kapcsolódó természettudományos tárgy a fizika. 11-13. évfolyamon a szakmai gyakorlat egy része már üzemekben zajlik.

Milyen szakmai tantárgyakat tanulsz?

Információtechnológiai alapok
Programozás
Irodai szoftverek
Linux alapok
Adatbázis- és szoftverfejlesztés
Hálózati ismeretek
Operációs rendszerek
Szoftverfejlesztés
Webfejlesztés
Emelt szintű angol szakmai nyelv

Hol töltheted el a gyakorlatodat?

A szakmai gyakorlat informatikai cégeknél történik. Jelenlegi együttműködő partnereink: Lehetőség van lakóhelyeden lévő informatikai céggel is megállapodást kötni, ha ők partnerek hozzá.

Tájékoztató a környezetvédelmi technikus képzés tartalmáról

A szakképzés azonosító száma: 54 850 01

Miért legyél környezetvédelmi technikus?

A minket körülvevő világot egyre több környezeti kihívás éri. Globális felmelegedés, savas esők, vörösiszap katasztrófa. Tenni kell ez ellen, de hogy lehessen, ahhoz tisztába kell jönni a konkrét veszélyekkel. Valakinek meg kell mondani, a többieknek, hogy itt, a mi saját környezetünkben, milyen károsító hatások érnek minket. Legyél te ez az ember! Aki tudja, mitől és mennyire szennyezett a víz, a talaj, a levegő, és hogy mi a teendő.
A vállalatoknak, önkormányzatoknak szükségük van olyan emberekre, akik rendelkeznek környezetvédelmi szakmai ismeretekkel.
Miért ne lennél te is környezetvédelmi technikus?

Mit csinál egy környezetvédelmi technikus?

Önállóan, vagy mérnöki irányítással környezeti vizsgálatokat végez, ezek eredményeit feldolgozza. Több munkakörben (laboratóriumi dolgozó, vízügyi dolgozó, önkormányzati referens, stb.) elhelyezkedni képes szakember, aki ismeri az alapvető környezeti veszélyeket, azok mérési módszereit, és elhárításuk módját.

Milyen óraszámban tanulod a szakmát?

A heti szakmai óraszámod 9.-ben 7, 10.-ben 9, 11-12.-ben 14 és 13.-ban 25. A szakhoz kapcsolódó természettudományos tárgy a biológia. 11-13. évfolyamon a szakmai gyakorlat egy része már üzemekben zajlik.

Milyen szakmai tantárgyakat tanulsz?

Laboratóriumi gyakorlatok
Földtudományi alapok
Környezeti kémia
Környezetvédelmi alapismeretek
Környezettechnikai alapok
Környezetvédelmi gyakorlat
Környezet-gazdaságtan
Környezetvédelmi technológiák
Környezet egészségtan
Műszeres analitika
Gépészeti alapismeretek
Jogi és szakigazgatási ismeretek
Ügyintézői feladatok
Műszaki ismeretek
Szakmai idegen nyelv

Hol töltheted el a gyakorlatodat?

Gyakorlati óráinkat öt, országosan is jól felszerelt laboratóriumunkban tartjuk, ahol minden rendelkezésre áll a magas színvonalú képzéshez. A szakmai gyakorlat különböző cégeknél (pl. Bakonykarszt, Vízügyi Igazgatóság, ÁNTSZ), laboratóriumokban, gyógyszertárakban történik. Lehetőség van lakóhelyeden lévő céggel is megállapodást kötni, ha ők partnerek hozzá.

Tájékoztató a műanyag-feldolgozó technikus képzés tartalmáról

A szakképzés azonosító száma: 54 521 06

Miért legyél műanyag-feldolgozó technikus?

A műanyag mindennapi életünk része. Bárhová nézel, bárhová nyúlsz, találkozol vele. Kézbe fogod a tollad: műanyag, iszol egy pohár ásványvizet: a pohár és az ásványvizes palack is műanyag, beszállsz az autóba: nagy része műanyag.
Ezt a sok műanyagterméket vállalatok százai állítják elő, és nekik szakképzett munkaerőre van szükségük. Ha van olyan szakma, amelynek biztos jövője van, az a műanyagipar.
Miért ne lennél te is műanyag-feldolgozó technikus?

Mit csinál egy műanyag-feldolgozó technikus?

Önállóan, vagy mérnöki irányítással részt vesz a műanyagok gyártásában, nagyüzemi vegyi folyamatok kidolgozásában, ellenőrzésében, részleges vagy teljes irányításában. Termékek minőségének és kémiai összetételének ellenőrzésében.
Hőre lágyuló és hőre keményedő műanyag-feldolgozó üzemek középvezetésére alkalmas szakember, aki ismeri a műanyag alapanyagok kémiai, fizikai, feldolgozás- és alkalmazástechnikai tulajdonságait, a műanyag feldolgozó gépeket, szerszámokat és gyártástechnológiákat. Alkalmas fejlesztési és beruházási feladatok megoldására.

Milyen óraszámban tanulod a szakmát?

A heti szakmai óraszámod 9.-ben 7, 10.-ben 9, 11-12.-ben 14 és 13.-ban 25. A szakhoz kapcsolódó természettudományos tárgy a fizika és a kémia. 11-13. évfolyamon a szakmai gyakorlat egy része már üzemekben zajlik.

Milyen szakmai tantárgyakat tanulsz?

Munkavédelem
Méréstechnika
Anyagvizsgálatok
Gépészeti alapismeretek
Gyártás előkészítés
Szakmai idegen nyelv
Gyártóberendezések ismerete
Műanyag-előállítás és feldolgozás alapjai
Hőre keményedő műanyagok
Makromolekulák kémiája
Reológia (a műanyagok folyásával foglalkozó tudomány)
Műanyag-feldolgozás technológiája (fröccsöntés, extrudálás, kalanderezés, sajtolás, stb.)

Hol töltheted el a gyakorlatodat?

A szakmai gyakorlat műanyagipari cégeknél történik. Jelenlegi együttműködő partnereink: Continental, Nass-Magnet, Pepperl+Fuchs, Payer Industries, Yanfeng, Simon Plastic Holding. További partnerek bevonása folyamatban van. De lehetőség van a lakóhelyeden lévő műanyagipari céggel is megállapodást kötni, ha ők partnerek hozzá. Ezek a cégek állással is várnak Rád.

Tájékoztató a kisgyermekgondozó, -nevelő képzés tartalmáról

A szakképzés azonosító száma: 54 761 02

Miért legyél kisgyermekgondozó, -nevelő?

Nincs aranyosabb egy kisgyermeknél, akinek most kezd nyílni a világ. Megteszi első lépéseit, kimondja az első szavakat, igyekszik mindent a szájába venni, mindenhova felmászni és minél messzebb futni a felnőttektől. És nincs szebb feladat, mint segíteni neki a felfedezésben, megóvni a veszélyektől, és ellátni őt. Cserébe pedig szeretetet kapsz. Anyaként és apaként mindezt átélheted majd a saját gyerekeddel, de ha szeretnél folyamatosan pozitív élményeket, akkor válaszd ezt a szakmát.
Kisgyermekek mindig lesznek, a szülőknek mindig dolgozni kell, és kell valaki, aki eközben vigyáz a csemetére, és gondoskodik róla.
Miért ne lennél te is kisgyermekgondozó, -nevelő?

Mit csinál egy kisgyermekgondozó, -nevelő?

Állami vagy magánintézményben 0-6 év közötti kisgyermekekről gondoskodik, ellátja őket, segíti fejlődésüket. Hasonló feladatok végzésére lehetséges családnál is elhelyezkedni. Az idegen nyelvtudás pedig nem cél, hanem eszköz, amely tovább bővíti a lehetőségeket. Iskolánkban nulladik évfolyamon nyelvi előkészítő képzéssel indul az oktatás. Ebben az évben heti 18 órában tanulsz két idegen nyelvet (angol és német), valamint testnevelés, informatika és képességfejlesztés tantárgyaid lesznek.

Milyen óraszámban tanulod a szakmát?

A heti szakmai óraszámod 9.-ben 7, 10.-ben 9, 11-12.-ben 14 és 13.-ban 25. A szakhoz kapcsolódó természettudományos tárgy a biológia. 11-13. évfolyamon a szakmai gyakorlat egy része már bölcsődében zajlik.

Milyen szakmai tantárgyakat tanulsz?

Kommunikációs gyakorlatok
Társadalomismeret
Szociálpolitikai ismeretek
Egészségügyi alapismeretek
Pszichológiai és pedagógiai ismeretek
Népegészségügyi ismeretek
Elsősegélynyújtás
Gyermekvédelmi ismeretek
Gondozási, ápolási ismeretek
Gyermekotthoni ismeretek
Gyermekfelügyeleti ismeretek
Kisgyermekkori nevelés
Kisgyermek gondozása
Kapcsolattartás elmélet
Fejlődéslélektan
Mentálhigiénés ismeretek
Dokumentáció
Szakmai idegen nyelv

Hol töltheted el a gyakorlatodat?

Gyakorlati óráidat a veszprémi bölcsődékben töltheted. Lehetőség van lakóhelyeden lévő bölcsődével is megállapodást kötni, ha ők partnerek hozzá.

Szalagavató 2019.11.23

Ebben a tanévben is megrendezzük a 9-12. évfolyam számára a Szép Magyar Beszéd Verseny iskolai fordulóját. A versenyre egy szabadon választott (nem szépirodalmi) szöveggel lehet nevezni. A választott szöveg szólhat pl. a nyelvekről, a magyar nyelvről, a határon túli magyarok nyelvéről, szokásairól, a mai magyar nyelvváltozatokról stb.
A verseny időpontja és helye: 2020. január 14. kedd, 14:45, F116-os terem. A diákok 2020. január 6-ig jelezzék részvételi szándékukat magyartanáraiknál!

Túra

Somogyi Zsuzsa tanárnő csoportjának túra időpontja: 2019.11.30

Grezsu Csaba tanár úr csoportjának túra időpontja: Aktuális

Szavalóverseny

Ebben a tanévben is megrendeztük a 9-12. évfolyam számára iskolai szavalóversenyünket. A versenyre egy kötelező és egy szabadon választott verssel lehetett nevezni.
Eredmények

Gépész tanulók projektmunkája

Sítábor Klipitztörlben


Részletek

Vers- és novellaíró pályázat

A magyar munkaközösség a 2019/2020. tanévben is meghirdeti vers- és novellaíró pályázatát az iskola tanulói számára. A pályázatra bármilyen saját verssel és/vagy novellával jelentkezhettek, kategóriánként több pályamunka is beadható. A műveket 2020. március 1-ig töltsétek fel ezen a linken! Az eredményhirdetésre az Alma materen kerül sor.

Érvénytelen körbélyegző

Határozat érvénytelen körbélyegzőről.

Informatika verseny

Iskolánk idén 8. alkalommal rendezi meg az Iparis Informatika Versenyt 7-8. osztályos tanulóknak. A verseny feladatai már elérhetők.

Szakmai gyakorlat ötödéveseknek

Információk az ötödéves képzésre beiratkozók szakmai gyakorlatáról
Az információk csak a műanyagfeldolgozó és a mechatronikus szakma leendő ötödéveseit érinti!

Vegyiérték pályázat

Az Ipariban végzett diákok baráti körének ezzel megbízott tagjai az idei évben Máriás Attila 12.A osztályos tanulónak ítélték oda a Vegyiérték díjat.
A nyertes pályamű.

A jubileumi év zárása,
Kondás Ildikó tanárnő Graphisoft díja

A Pepperl + Fuchs filmje iskolánk gyakornokairól

Aki iskolánk alapítványát legalább 500 Ft-tal támogatja, jubileumi évkönyvet kap ajándékba. Bővebben

Nyári gyakorlat

Információk a 2018/2019-es tanév nyári gyakorlatához (űrlapok, igazolások letöltése
Frissítve: 2019.06.17

A "Barokk épületek Veszprémben" fotópályázaton iskolánk tanulója Xü Jade Li a felnőtt fotóművészet kategóriában első helyezést ért el. Gratulálunk!

Akikre büszkék vagyunk

A 2018/2019-es tanévben elért sikereink. Gratulálunk tanulóinknak és felkészítő tanáraiknak!

Nyertes pályázat

Iskolánk oktatási eszközökre több mint nyolcmillió forintot nyert az Arconic vállalat pályázatán.
A Vehir tájékozatása
A Veszprém TV beszámolója

Hírek az iparis jubileumról

A Vehir fotóalbuma iskolánk 70 éves jubileumi gálaműsoráról.


A Veszprém TV riportja

Siker

Iskolánk a Zrínyi Ilona Matematikaverseny megyei döntőjében elért eredményei alapján elnyerte a "Legeredményesebb Szakgimnázium Közép-Dunántúli Régió" címet. Gratulálunk diákjainknak és felkészítő tanáraiknak! Bővebben

Sikerek

Kerekes Bálint (12.E) osztályos tanuló és Führpasz György (11.C) osztályos tanuló az Országos Középiskolai Tanulmányi Versenyen Matematika I. kategóriában a döntőbe jutott.
Horváth Kristóf (11.C) osztályos tanuló az Országos Középiskolai Tanulmányi Versenyen Informatika II. (programozás) kategóriában a döntőbe jutott. Felkészítő tanára: Polgár János.
Gratulálunk a tanulóknak és tanáraiknak és eredményes felkészülést kívánunk a döntő fordulóra!

Hardcode eredmények

Iskolánk Hardcode versenyének eredménye: 1.helyezést ért el Barki Richárd László és Csáktornyai Ádám József 12.C osztályos tanulók, 2.helyezést ért el Molnár Balázs Dominik 10.E osztályos tanuló, 3.helyezést ért el Molnár Márton 11.C osztályos tanuló. GRATULÁLUNK! Képek

Erasmus

Az Erasmus pályázatunk beszámolója
Az Erasmus+ honlapja

Szakképzési díj nomináció

Iskolánk "Osztályfőnöki fórum a szakképzés sikeresebb beiskolázásáért" című projektje nominációt nyert a Szakképzési Díjra.
Oklevél és A Veol cikke

2018.03.21