Veszprémi Szakképzési Centrum Ipari Technikum
„Nevelni és tanítani”
8200 Veszprém, Iskola u. 4. OM kód: 203066/002
Tel.: 30-125-6604
E-mail: isk@ipariszakkozep.hu
Theaterfest 3. kép

Theaterfest 24’ németnyelvű regionális diákszínjátszó találkozó

2024. április 09. Szombathely

A Vas Vármegyei SZC Kereskedelmi és Vendéglátó Technikum és Kollégium szervezésében iskolánk csapata egy nem hagyományos németversenyen vett rész. A diákok más szemszögből mutathatták meg tehetségüket, színészi képességeiket és nyelvtudásukat. Ez a nem hétköznapi program az országos Wunderbar fesztivál majdnem kétszáz eseményének egyike volt.

Csapatunk arany minősítést kapott, a legjobb drámajátékos különdíját Rasch Evelyn Elsa hozta el Piroska szerepéért. Felkészítő tanáruk Tamás Andrea, iskolánk angol-német szakos oktatója írta A Piroska és farkas adaptációját, humorral és vidámsággal fűszerezve.

A darabban szereplő diákok Csordás Kata, Nagy Loretta, Nagy Vivien, Móczár Hanna, Rasch Evelyn Elsa a 10. G kisgyermekgondozó nyelvi előkészítő osztály tanulói, valamint Rasch Vincent Richard a 10.C szoftverfejlesztő osztály tanulója.

A dekorációt Fiola Nadin Liza, Kovács Lídia Tünde, Petróczi Lili, Schlakker Fanni, Sinkó Fédra Zsanett, a 9. G kisgyermekgondozó nyelvi előkészítő osztály tanulói készítették.

Minden diák lelkesen és nagyon nagy kedvvel készült a megmérettetésre.

Sajtómegjelenés
VAOL: Ki mertek állni német nyelven

Theaterfest 1. kép Theaterfest 2. kép